Analsex farligt

Analsex farligt Fråga: Jag är en tjej som verkligen tycker om analsex. Däremot är jag lite orolig ifall man kan ha det ”för ofta”? Kan det vara skadligt att ha. Är analsex farligt? Det är ovanligt att ringmuskeln skadas eller att få andra skador av analsex, om du är försiktig och gör allt frivilligt. Om du är. För ca 1 månad sedan så hade jag och min man analsex och det var Min fråga är om det är farligt i längden att ha det så ofta som vi har?Farligt med analsex? Enligt läkare finns det några saker du absolut bör undvika under analsex, annars kan det hela sluta riktigt illa.

Är analsex farligt? Det är ovanligt att ringmuskeln skadas eller att få andra skador av analsex, om du är försiktig och gör allt frivilligt. Om du är. Analsex är, precis som annat sex, farligt om det begås med våld eller oaktsamhet, annars inte.

Men sedan är det såklart olika för olika personer. Svar: Det är inte farligt att ha analsex men det är vissa saker ni kan tänka på. Analsex är inte bara att föra in en penis eller dildo i analen.

Kan analsex vara farligt? – Dagens Hälsa

Enligt läkare finns det några saker du absolut bör undvika under analsex, annars kan det hela sluta riktigt illa. Är det farligt med analsex? Nej tack”-märket till ”Analsex? Men det är ett problem om man genomför ett analt samlag som de gör i filmerna. Det är för att den blivit uttöjd, men det betyder inte att det är farligt – skador på ringsmuskeln är väldigt ovanligt vid frivilligt analsex.

Här är tre.

Är det farligt med analsex?

Analsex farligt Detta på grund av att friktionen är större och därmed finns en större risk för små sprickor. Beställ för att läsa direkt. Men om du inte gjort det kan du alltid ta upp det igen, analsex farligt, gärna utanför ett sexuellt sammanhang. Jag är väldigt nyfiken men vill såklart inte pressa henne eller skada henne. Jag förstår Läs mer.

Använd inte samma kondom om ni byter mellan vaginalt sex och analsex. Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail